.: Pannónia Művészetpártoló Alapítvány :.
 
 
FŐOLDALRA | AZ ALAPÍTVÁNY | HÍREK | PROGRAMOK | KAPCSOLAT | HASZNOS LINKEK | PÁLYÁZATOK
[FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE] [FELVÉTEL A KEDVENCEKHEZ]
 

 

Rövid tájékoztató a Pannónia hálózatépítési programról

A program első része egy kétszer négy napos tábor volt, amelyen a rendezvények közt bemutatkozó est, előadások, vitafórumok, játék, diavetítések, közös alkotómunka és közös nyilatkozat elfogadása szerepeltek. Ezeken a hálózatépítésben résztvevő kulturális szervezetek által folytatott tevékenységekkel kapcsolatos tapasztalatcseréről, jövőbeni lehetséges együttműködésekről és az Uniós csatlakozás okozta kihívásokról, lehetőségekről szóltak. E rendezvények ismerkedési tréningekből, kötetlen beszélgetésekből, és a szervezetek vezetői által prezentált előadásokból álltak.
A fenti programokkal párhuzamosan mindkét alkalommal egy-egy nyitott képzési projekt zajlott, amelyen hálózatépítési technikák, hatékony együttműködések, hazai és nemzetközi pályázati struktúrák, pályázatírás és a konzorciumi pályázás alapvető ismereteit sajátíthatták el a programban résztvevő szervezetek tagjai.
A program második része egy a hálózatépítésben résztvevő szervezeteket bemutató Web-újság elkészítése volt, ahol a kulturális szervezeteink és csoportjaink bemutatkozásán túl lehetőség van az egymással való gyors kommunikációra, továbbá az oldalt fenntartó szervezeteket érintő legfrissebb kulturális és ifjúsági hírek, információk közvetítésére.

A program a Nemzeti Civil Alap támogatásával valósult meg.

 Személyi jövedelemadó 1%-a

Adószám: 19077417-1-05

Tisztelt Felajánló!

Az alapítványa lehetőségekhez képest támogatja a kulturális életben tevékenykedő civil szervezeteket, és ezek programjait, rendezvényeit, valamint célunk nonprofit tanulmányok, publikációk és könyvek megjelentetése. Célul tűztük ki különböző / amatőr/ művészeti, kulturális és a közjavát szolgáló kezdeményezések és ezek felkarolását, valamint a kulturális életben adódó lehetőségek támogatását.
Fontos, hogy alkalmat találjunk a művészet, kultúra és a közönség találkozására. A művészet mindenhol tetten érhető többé-kevésbé, de csak kis hangsúlyt kapnak.

Az 1996. évi CXXVI. törvény értelmében az alapítvány céljainak megvalósításához Ön személyi jövedelemadójának 1%-ával járulhat hozzá. Meggyőződésünk, hogy ezzel az elhatározással jelentős mértékben segítheti az alapítvány céljai szerinti működést.

Önnek a személyi jövedelemadó bevallási egységcsomagban található rendelkező nyilatkozatot kell kitölteni,a nyilatkozatot tartalmazó LEZÁRT BORÍTÉKOT az előző évről szóló személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban kell megküldeni az adóhivatalnak. Amennyiben az Ön előző évi személyi jövedelemadóját MUNKÁLTATÓJA számolja el, akkor a nyilatkozatot tartalmazó LEZÁZT BORÍTÉKOT munkáltatójának adja át, aki az elszámolásról szóló adatszolgáltatással együtt a meghatározott határidőig továbbítja azt az adóhivatalnak.
Fontos, hogy a lezárt, rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékon fel kell tüntetni az Ön nevét, lakcímét és adóazonosító jelét (személyi szám és adószám).

Köszönettel: a Pannónia Művészetpártoló Alapítvány kuratóriuma

Köszönjük, hogy felajánlotta adójának 1%-át a 2005-ös tárgyévben.


BUKI
KÉPZŐMŰVÉSZET
PMA
ÖKE
LEVELEZŐ LISTA
ELÁN
«…vissza  ^…fel
Copyright © 2005. Pannónia Művészetpártoló Alapítvány
Látogatók száma (2005. május 20-tól): 24546